Feng Shui sufragerie

Aranjamentul sufrageriei

09 decembrie 2018

Influentele Feng Shui pot fi introduse prin aranjamentul mobilei pentru crearea echilibrului si armoniei ce aduce sentimentul de casa primitoare.

Mobila de sufragerie de obicei se compune printre altele din canapea, fotolii si masuta de cafea. In primul rand aranjarea canapelei si a fotoliilor trebuie sa ofere cea mai buna imagine a spatiului.

Sufrageria este locul din casa unde trebuie activat norocul in cariera, succesul si reputatia. Aici este locul unde familia si musafirii se aduna. Toate relatiile cu oamenii din afara familiei si in special cu oamenii influenti sunt afectate de feng shui-ul sufrageriei.

Citeste si: Cine sunt zeii bogatiei numiti Fuk Luk Sau?

Canapeaua cea mai mare se amplaseaza cu spatele la un perete de preferinta opus usii de la intrare.

In partea dreapta a canapelei puneti un singur scaun / fotoliu pentru stimularea tigrului alb iar in partea stanga puneti o canapea cu 2 locuri sau 2 scaune pentru stimularea dragonului verde.

Masuta de cafea plasata in centru sa aiba forma dreptunghiulara de preferinta.

Atat canapeaua cat si fotoliile sa aiba spatar si brate.

Aranjamentul in forma de L nu este de bun augur pentru ca este incomplet si neechilibrat (de exemplu coltarele). Este necesar ca aranjarea mobilei sa aiba forma regulata altfel energia circula la intamplare prin camera.

Cand mobila nu este sprijinita de pereti si este pusa la intamplare norocul familiei sta pe un teren instabil. Relatiile vor fi foarte proaste si prietenii nu vor fi de incredere.

Blocarea energiei se face cand exista prea multe piese de mobilier. Energia devine stagnanta si norocul nu poate curge catre beneficiul familiei.

Citeste si: Feng shui-ul dormitorului

Sursa articolului: Lillian Too

Share This