Feng Shui pentru toti

Feng Shui-ul scarilor – design, amplasare si remediere

25 noiembrie 2019

Scarile casei sunt mai importante decat credeti! Aflati cum va protejati prosperitatea doar prin designul scarilor si cum remediati scarile amplasate prost.

Scările sunt conducte de energie în casă. Acestea sunt locurile unde energia trece de la un nivel al casei la nivelul următor. Când scara corespunde normelor feng shui, aceasta distribuie noroc in tot restul casei. Iar când nu corespunde din perspectiva feng shui, ea răspândește energie dăunătoare cauzând boli, jafuri și nenorociri.

Reguli generale de bază:

Scările nu trebuie să aibă goluri sau deschideri între trepte. Acestea sugerează „scurgeri”, ceea ce îngreunează rezidenții să acumuleze bogăție.

Scara trebuie să fie solidă. Evitați balustradele care se misca la atingere sau care sunt prost montate.

Scara trebuie să fie bine luminată.

Partea de sus și cea de jos a scărilor nu trebuie să fie niciodata fata in față cu ușa principala a casei.

Scările nu trebuie să înceapă sau să se încheie niciodată în fața unei toalete.

Evitați să puneti mocheta roșie pe scari, deoarece acest lucru aduce nenorociri.

Evitați apa sub scări, adica sa aveti acvariu sau chiuveta, deoarece acest lucru afectează potențialul de succes sau chiar sa ajungeti la faliment.

Evitați să localizați scara în centrul casei.

Evitați o scară în spirală, deoarece aceasta seamănă cu un tirbuson. Acestea sunt mai nocive atunci când sunt situate în mijlocul casei.

Încercați să localizați scările în sectoare care corespund stelelor zburătoare nefaste, deoarece scările pot suprima energia rea.

Protecția scărilor

Instalați un candelabru din cristal chiar înainte de începerea scărilor.

Așezați un despărțitor / perete între scări și ușa principală, dacă sunt in linie dreapta.

Scările pot fi realizate din lemn, metal sau beton pentru a simula aceste trei elemente solide. Scările din lemn sunt potrivite în Sud, Est și Sud-est. Scările metalice sunt cele mai bune în Nord, iar scările din beton se potrivesc cel mai bine în Nord-est, Sud-vest, Vest și Nord-vest.

Agățați o imagine cu un protector, cum ar fi Kuan Kung, lângă scările dvs. pentru a crea acolo energie de protecție.

Plasați o pereche de Câini Fu de o parte și de alta a scărilor pentru a vă proteja de energia rea care se ridică la etaj și pentru a încuraja energia buna să călătorească în sus.

Sursa articolului: Lillian Too

Share This