Feng Shui prosperitate

Kwan Kung – protejeaza prosperitatea, aduce autoritate si statut social, apara politicienii si oamenii de afaceri

21 august 2019

Datorita influenței sale, este ideal pentru persoanele care vor autoritate în politică și statut social. În țările asiatice, Kwan Kung este profund venerat de forțele de poliție.

Kwan Kung este unul dintre cei mai populari zei ai bogăției în rândul oamenilor de afaceri. Prezența lui protejează si ajută la inlaturarea concurenței. Dacă afacerea ta are o concurența mare, ai nevoie de cele mai înverșunate imagini ale lui Kwan Kung. Amplasat în interiorul casei sau al biroului și orientat direct către ușă, atrage bogăția și protejează in acelasi timp.

Există multe imagini deosebite, dar Kwan Kung stand în picioare sau calare pe cal sunt considerațe cele mai potrivite pentru oamenii de afaceri. Este îmbracat în haine de război și poartă cu el sabia Dragon în mâna dreaptă.

Kwan Kung stand in picioare arata curajul și tenacitatea sa în mijlocul unor mari lupte și este astfel potrivit pentru oamenii de afaceri care trec prin momente grele.

Kwan Kung pe cal te va face sa actionezi rapid în situații cruciale. Calul este o creatură nobilă care are puterea de a te ajuta să depășești competiția.

Modul de a alege o figurină potrivită Kwan Kung este examinarea expresiei de pe chipul lui. El ar trebui să arate înverșunat și sprâncenele lui sunt indreptate în sus pentru a accentua ferocitatea expresiei sale. Cu cât arată mai feroce și mai manios, cu atât este mai eficient în a-ți ajuta afacerea. În ceea ce privește dimensiunea, cu cât este mai mare și mai greu, cu atât mai puternică va fi energia sa.

Amplasare

Invită-l pe Kwan Kung în casa ta într-o zi de bun augur care nu este in contradictie cu zodia ta.

El este cel mai bine asezat cat mai sus pe un perete care îi oferă lui cea mai bună vedere a usii de la intrare, pentru a elimina energia celor care vin cu intenții rele.

Kwan Kung este foarte util pentru oricine sa il aiba dar mai ales este util pentru oamenii de afaceri. Când este amplasat la recepție orientat catre afară,  vă protejeaza spatiul de furturi. În plus, ajută la eliminarea energiei rele și la protectia impotriva concurenței, oferindu-i afacerii tale șansa să înflorească și să obțină câștiguri in bani.

Plasarea lui în spatele biroului va oferi întotdeauna sprijin și susținere din partea oamenilor importanti. Se spune că nici o intenție rea nu poate trece de el și, prin urmare, el este o reprezentare a protejării averii.

În casă, statuia lui Kwan Kung este cea mai puternică atunci când este afișată în colțul de Nord-Vest al sufrageriei sau biroului pentru ca va crea Norocul Mentorului – asta se datorează faptului că Kwan Kung prezintă încredere și succes, hrănind pe cei care încearcă să fie lideri. Norocul Mentorului este genul de noroc care va aduce pe cineva amabil și de ajutor atunci cand ai nevoie mai mult, în perioadele de suferință, probleme și dificultăți; nu neapărat sub formă de bani, ci și oportunități, sfaturi înțelepte, sprijin si încurajare. Procedând astfel va asigura liniste in familie si va proteja patriarhul de orice vătămare.

În birou, pur și simplu așezați imaginea în spatele biroului sau a zonei de lucru (optim pentru cei cu putere imensă, cum ar fi manageri, directori și politicieni). Dacă faceți acest lucru, vă veți păzi, prevenind orice trădare.

Pentru protecția împotriva furturilor si tradarilor, precum și loialitate între colegi, trebuie amplasat la locul de muncă sau magazin, orientat către intrare. Se consideră că orice spatiu poate înflori și prospera sub ochiul său atent, creând un sentiment de stabilitate cu personalul și integritatea angajaților.

NU se așeaza niciodată statueta în dormitor, în bucătărie sau pe podea.

Poate fi folosit impotriva stelei 7 anuale (steaua furturilor si deposedarilor materiale), ca inlocuitor pentru Placa rinocer si elefant albastru.

Citeste si: Cine sunt zeii bogatiei numiti Fuk Luk Sau?

Sursa articolului: Lillian Too

Share This