Feng Shui dragoste

Regulile de aur pentru o casnicie fericita

09 decembrie 2018

Cuplurile proaspat casatorite de obicei isi incep viata impreuna intr-o casa noua. Dar cand neintelegerile incep sa cauzeze nefericire, aceasta se poate datora unui feng shui nepotrivit. Atunci chiar si cuplurile cele mai unite pot avea parte de stres. Este o idee buna sa te uiti la feng shui-ul oricarei case noi inchiriate sau cumparate.

Citeste si: Pasi de urmat in cumpararea unei case

Regulile de aur sunt:

  1. Sa nu aveti oglinzi mari in dormitor in care va vedeti de fiecare data cand va treziti sau situate deasupra voastra reflectandu-va in timp ce dormiti. Oglinzile in dormitor sunt un feng shui foarte prost pentru relatie, ele sugerand intrarea unei terte persoane intre ei, incurajandu-i sa fie necredinciosi unul altuia. Daca aveti nevoie de oglinda pentru dressing sau machiaj amplasati-le intr-o zona speciala de dressing sau in baie.
  2. Sa nu aveti un acvariu, iaz cu pesti sau fantana cu apa localizata pe partea dreapta a usii principale, cum privesti din interior catre exterior. Trasaturile de apa sunt extrem de benefice in apropierea usii principale mai ales daca amprenta casei indica acest lucru, ele aducand prosperitate mare locatarilor. Dar localizati-le pe partea stanga a usii.

Daca sunt in partea dreapta a usii pot aduce succes si bunastare dar sotul va avea tendinta sa insele.

Daca intampinati probleme in casnicie dupa o redecorare sau imediat dupa ce v-ati mutat intr-o casa noua trebuie sa suspectati ca ceva nu este in ordine cu feng shui-ul casei.

Sursa articolului: Lillian Too

 

Share This