Feng Shui pentru toti

Activarea stelelor bune (albe) in feng shui 1, 4, 6, 8 si 9

28 ianuarie 2024

Doriti sa obtineti rezultate pozitive pe toate planurile? Activati stelele benefice din casa voastra!

Energiile se schimba in fiecare an. Important este sa ne aliniem noi si casa noastra in concordanta cu natura. Intr-o casa sau apartament precum si pe tot globul exista energii bune si energii rele.

In anul Dragonului sub element Lemn Yang (10 februarie 2024 – 28 ianuarie 2025) energiile bune se afla in Est unde zboara steaua 1, in Nord Vest zboara steaua 4, in Nord Est zboara steaua 6, in Nord zboara steaua 8 si in Sud Vest zboara steaua 9.

Ceea ce trebuie sa faceti este sa pozitionati in aceste sectoare unul din activatorii enumerati la fiecare stea in parte. In cazul in care in acel sector se afla bucataria, baia sau debaraua simbolul se aseaza in sufragerie dar tot in punctul cardinal corespunzator.

Steaua 1 – este steaua victoriei si a succesului pe orice plan dar mai ales in cariera. Aduce victorie si castig impotriva adversarilor. Imbunătățește perspectivele de carieră și influențează norocul la locul de muncă sau într-un mediu de afaceri. Este un număr alb și înseamnă un nou început.

Se activeaza cu: steagul victoriei, elefantul cu soldatul invingator, poarta norocului si a succesului, calul Lung Ta

Steaua 4 – este steaua dragostei si invataturii. Aduce realizări literare, excelente abilitati de scriere si obtinerea unui succes academic. Dar aduce și romantism. Este o stea seducătoare care aduce senzații plăcute.

Se activeaza cu: pagoda invataturii, Lo Han educatie, dubla fericire.

Steaua 6 – este steaua mentorilor si a norocului divin, aduce ajutor nesperat atunci cand aveti mai mare nevoie de el. Este deosebit de benefica pentru patriarhul casei sau directorul unei afaceri. Steaua 6 este foarte apreciata atunci când apare în sectorul NV pentru ca aduce beneficii patriarhului. 6 reprezintă autoritate, influență, putere și mare bogăție.

Se activeaza cu prezenta obiectelor sacre cum sunt clopotele tibetane de metal, placa Gui Ren, Guru Rinpoche, placa cu 6 dragoni.

Steaua 8 – este steaua prosperitatii, este cea mai buna stea in perioada 8 (pana in 2024). Este o stea albă care se află în cea mai strălucită perioadă. Trebuie profitat din plin de acest numar, mai ales cei cu numarul Kua 8. Pentru a activa steaua 8 este bine sa fie multa energie yang, sa existe lumina, miscare, sunet, activitate.

Se activeaza cu: copacul prosperitatii, optarul, Lord Jhambhala, cufarul prosperitatii cu leii zapezilor.

Steaua 9 – este steaua multiplicarii, are capacitatea de a multiplica binele sau raul, depinde ce stea mai are langa ea. Când este combinat cu 8, se multiplică norocul si prosperitatea. Dar, combinat cu 2 sau 5, își extinde negativitatea și răuvoința. Cand se manifesta pozitiv, numărul 9 aduce faima, recunoaștere si succes. Cand se manifesta negativ, 9 poate aduce pericol de foc și boli asociate cu ochii și inima.

Steaua 9 este steaua purpurie care sugerează prosperitate mare. În perioada de 9, care vine în curând (în februarie 2024), culoarea purpurie va fi extrem de norocoasă.

Se activeaza cu: sabia cu 9 inele, cal de faima, trinitatea cailor, placa cu 9 cocori, calul Lung Ta.

Citeste si: Remedierea stelelor rele (negre) in feng shui 2, 3, 5 si 7

Share This