Feng Shui pentru toti

Remedierea stelelor rele (negre) in feng shui 2, 3, 5 si 7

28 ianuarie 2024

Aveti pierderi de bani sau de reputatie, sanatate precara sau certuri in familie? Aflati cum puteti preveni si combate ghinionul din viata voastra.

Va ofer aici metode practice si sigure de protectie impotriva energiei nefaste care va poate afecta. Protejati-va casa si pe voi!

In anul Dragonului sub element Lemn Yang (10 februarie 2024 – 28 ianuarie 2025) energiile rele se afla in Sud Est unde zboara steaua 2, in Centru zboara steaua 3, in Vest zboara steaua 5 si in Sud zboara steaua 7.

Remediile trebuie mutate in fiecare an in sectoarele unde se afla energiile nefaste in casa. In anii urmatori am sa va informez unde trebuie repozitionate.

In perioada 10 februarie 2024 – 28 ianuarie 2025 amplasati unul din remediile enumerate mai jos in sectorul corespunzator stelei respective. In cazul in care in acel sector se afla bucataria, baia sau debaraua simbolul se aseaza in sufragerie dar tot in punctul cardinal corespunzator.

Steaua 2 – este steaua bolilor si a imbolnavirii relatiilor. Aduce probleme de sanatate si stricari de relatii.

Se remediaza cu: Buddha Medicine, Wu Lou, Garuda.

Steaua 3 – este steaua certurilor, a problemelor cu legea, a conflictelor, barfelor si invidiilor. De obicei, steaua 3 aduce probleme cu legea, este o stea foarte periculoasa. Aduce necazuri familiei datorită energiei intense de furie pe care o eliberează. Provoacă dizarmonie care aduce obstacole serioase.  Are puterea de a agrava situațiile și, atunci când este întărită, poate aduce procese și cazuri în instanță.

Dacă vă confruntați cu un atac al problemelor legate de încălcarea legii sau de autoritățile civile și guvernamentale, puteți fi siguri că ați fost „lovit” de steaua 3, care zboară în dormitorul vostru sau în birou sau afectează locația în care se află ușa principală.

Pe plan intern, numărul 3 poate crea probleme cu ficatul și vezica urinară, mai ales atunci când se combină cu steaua numărul 2 de boală.

Se remediaza cu: placa celor 3 celesti, cele 3 mere rosii, cei 3 lei Dakini.

Steaua 5 – este steaua distrugerilor, este cea mai periculoasa stea, aduce pierderi, tragedii, boala, sanatate precara, accidente si este foarte important sa fie remediata rapid. Pentru a depăși influența ei, este nevoie de un remediu puternic care să cuprindă atribute spirituale. Steaua 5 devine si mai daunatoare atunci cand este combinata cu steaua 9 de multiplicare. Sunetul de metal al clopoteilor de vant poate epuiza energia stelei 5, dar acest lucru este adesea insuficient. Veți avea nevoie, de asemenea, de pagoda cu cinci elemente sau de stupa sacră, care poate capta și închide cosmic pământul grav afectat.

Se remediaza cu: pagoda celor 5 elemente / Cufarul bogatiei Dharani, stupa umpluta cu mantre, clopotei de vant metalici cu 6 tije.

Steaua 7 – se mai numeste si steaua soldatului ranit deoarece aduce rănire, varsare de sange care este adesea rezultatul violenței și trădării. Violenta poate include si cutite si alte obiecte ascutite. Este steaua furturilor si deposedarilor materiale, deci aduce pericol de a fi tradat, inselat, jefuit etc.

Se remediaza cu: placa rinocer si elefant albastru; Kwan Kung

Citeste si: Activarea stelelor bune (albe) in feng shui 1, 4, 6, 8 si 9

Share This