Despre mine

Bun gasit!

Sunt pasionata de feng shui si astrologie inca de la varsta de 20 ani, de-alungul anilor aplicand si eu informatiile disponibile la vremea respectiva.

Dorinta pentru aprofundarea cunostintelor a aparut dupa ce i-am cunoscut pe maestrii Anca Dimancea si Marian Golea fiind surprinsa de dedicarea cu care predau aceste stiinte. Rezonand cu dansii si cunostintele lor am realizat ca este ceea ce imi doresc, ceea ce ma reprezinta si ma implineste. Adica, prin cunostintele dobandite, sa pot fi utila celor care cred ca pot avea o viata mai buna aplicand principiile feng shui, care functioneaza indiferent daca crezi sau nu in ele. Pana atunci, aceasta pasiune era intr-o forma latenta, ceva in mine de care nu eram constienta suficient. Am absolvit cursurile de Feng Shui Master Practitioner si Cele 4 Coloane ale Destinului (Paht Chee) aplicand invataturile promovate de scoala lui Lillian Too, sub indrumarea maestrilor Anca Dimancea si Marian Golea atestati si recunoscuti international de World of Feng Shui Malaezia. Imi doresc prin acest site sa ofer informatii corecte si actualizate, sintetizate din operele scrise ale maestrei Lillian Too.

Am constatat ca in mediul online romanesc se regasesc foarte multe informatii neactualizate, repetitive si copiate de pe un site pe altul.

In plus, multe informatii sunt incorecte, ele fiind preluate ca adevarate si aplicate chiar si de cunostinte apropiate mie.

Ce iti ofer?

Probabil te intrebi cum ma diferentiez de concurenta. Iata raspunsul:

  • calitatea muncii
  • excelenta
  • profesionalism
  • valoare si respect
  • implicare
  • comunicare

Diplome