Feng Shui pentru toti

10 MANTRE IMPORTANTE SI BENEFICIILE LOR

15 ianuarie 2019

Mantrele pot fi recitate oricand si oriunde. Nu este necesar sa le recitati cu voce tare. Puteti folosi o mala ca sa le contorizati cand le rostiti sau le puteti canta in gand in timpul zilei – in timp ce va spalati, lucrati, mancati, va plimbati sau inainte de culcare. Dupa un timp mantrele vor deveni parte din rutina voastra si viata dvs. va deveni plina de sens.

MANTRA TARA VERDE – PENTRU INDEPARTAREA OBSTACOLELOR

Ca sa va conectati cu aceasta zeitate nu trebuie sa deveniti budist dar trebuie sa va mentineti karma curata, adica sa nu raniti oamenii ci din contra sa ii ajutati pe ceilalti.

Rostiti mantra in timp ce o vizualizati pe Tara Verde, creati o conexiune puternica si sincera cu ea si cereti-i ajutorul. Mantra este: OM TARE TUTTARE TURE SO HA si se rosteste de 108 ori zilnic minim 21 zile sau ori de cate ori sunteti deprimat.

Cel mai frumos lucru este ca Tara Verde raspunde foarte repede si este cea mai receptiva la cererile lumești. Acestea pot fi solicitari pentru o viața mai buna, lipsa problemelor financiare, recuperare dupa o boala, gasirea unui soț bun sau soție, sa ai un copil, sa gasești o slujba bună … aproape orice din tot ceea ce este lumesc. Cand te rogi acestei mari Zeițe, ea va raspunde cu siguranța la rugaciunile tale.

MANTRA TARA ALBA – ZEITA LONGEVITATII SI FERTILITATII

Vizualizati-o pe Tara Alba emanand lumina alba care va patrunde in corp in timp ce rostiti mantra, ganditi-va ca lumina va curata karma negativa. Dedicati aceasta mantra longevitatii dvs. si a tuturor fiintelor:

OM TARE TUTARE TUTTARE TURE MAMA AYUR PUNYE JNYANA PUSHTIM KURU YE SVAHA

Se rosteste de 108 ori zilnic minim 21 zile.

MANTRA LUI BUDDHA AMITAYUS

Este una din zeitatile care daruieste la randul ei longevitate. Corpul său este de culoare roșie și deține vasul care conține nectarul longevitatii.

OM AMARANI JIVAN TIYE SVAHA

Meritul de a recita această mantră doar o singură dată este de neconceput. Este protecția suprema fața de cele opt aspecte ale morții. Recitarea acestei mantre oprește toate semnele rele, magia neagra, elimina sute de obstacole si bolile poate fi inlaturate.

MANTRA LUI MEDICINE BUDDHA

Este o mantra foarte puternică, nu numai pentru vindecarea bolilor, ci și pentru purificarea karmei negative a celor care se recupereaza dupa boala.

Prin recitarea mantrei lui Buddha Medicine ca practica zilnica, toți Buddha și Bodhisattva va vor acorda atenție, așa cum mama ii acorda atenție copilului ei iubit și il îndruma intotdeauna. Aceasta purifica karma voastra negativa și vindeca rapid bolile și ranile sufletești. De asemenea, aduce succes, totul reușește conform dorințelor voastre.

Aici este mantra scurta a lui Medicine Buddha care se recita de 108 ori zilnic: TADYATHA OM BHEKHANDZYE BHEKHANDZYE MAHA BHEKHANDZYE RADZA SAMUDGATE SVAHA.

MANTRA LUI JHAMBHALA – ZEUL BOGATIEI

Exista 3 tipuri de practici pentru Jhambhala: crearea vasului prosperitatii, ofranda oferita prin vase cu apa intr-un altar si recitarea de mantre.

Pentru imbunatatirea situatiei financiare cantati mantra de 108 ori in fiecare zi catre Lord Jhambhala alb (care sta pe un dragon albastru): OM PADMA KRODA ARYA JAMBALA HRI DAY A HUM PHET.

CEA MAI FAIMOASA MANTRA DIN LUME

Aceasta mantra are puterea de a va calma temerile, de a va liniști grijile și de a raspunde tuturor rugaciunilor voastre.

Recitați o mala (108 cantece) zilnic de OM MANI PADME HUM.

MANTRA SPECIALA PENTRU CLOPOTUL TIBETAN – BINECUVANTAREA SPATIULUI

Mantra se canta de 7 ori in timp ce purificati casa cu clopotul tibetan pentru imbunatatirea efectului: OM PEMO USHNISHA BIMALAY HUM PEY.

Astfel se imputerniceste clopotul si oricine aude sunetul sau o sa fie purificat de karma negativa iar spațiul se curața de toata energia negativa.

Clopotul este realizat din șapte tipuri de metale pentru a simboliza cele șapte planete.

MANTRA PENTRU COPIII CARE PLANG

Daca copilul plange ziua si noaptea scrieti mantra pe hartie si asezati-o aproape de gatul copilului.

Recitati mantra: NAMO MATI GANA JA TSE BUTE TSE SVAHA de 100 ori deasupra unui vas cu apa cu care spalati apoi copilul.

MANTRA PENTRU CA DORINTELE SA DEVINA REALITATE

Stati asezati intr-o postura meditativa, calmati-va mintea si concentrati-va pe ceea ce va doriti apoi cantati mantra de 108 ori zilnic. De asemenea o puteti copia pe o hartie galbena si puneti-o sub perna cand dormiti.

DEZHIN SHEG PA TZA TZING GYELPO LA CHAG TSEL LO TADYATHA DARI DARI DAR NE VAJRA SVAHA

MANTRA SPECIALA PENTRU OBTINEREA REZULTATELOR MAI RAPIDE

Aceasta mantra se recita de 3 ori dupa oricare meditatie a dvs.(mantra rostita catre orice zeitate) pentru ca dorinta sa se indeplineasca mai rapid:

CHOM DEN DAY, DE ZHIN SHEG PA, DRA CHOMPA, YANG DAG PAR, DZOG PAY SANG GYAY, NGO WA DANG, MON LAM TAM CHAY, RAB TU DU PA GYELPO LA, CHAG TSEL LO

Citeste si: De ce este benefic sa avem un altar in casa?

Sursa articolului: Lillian Too

Share This