Feng Shui pentru toti

Luna Maimutei in anul 2024 sau Luna Fantomelor Infometate

28 ianuarie 2024

Luna Fantomelor Infometate în anul 2024, începe pe 4 August si dureaza pana pe 2 Septembrie inclusiv, este a 7-a luna a calendarului lunar chinezesc, care corespunde cu luna maimutei.  

Chinezii cred că multe fantome flămânde se rătăcesc în jurul lumii, aducând accidente și nenorociri. Acesta este un moment în care Porțile Iadului sunt larg deschise, iar spiritele și fantomele se vor deplasa liber pe pământ pentru a „căuta mâncare și divertisment” – toate în detrimentul oamenilor. Sufletele celor morți se vor întoarce să-și viziteze rudele lor vii, în timp ce spiritele rătăcite vor bantui pe străzi.

Energia yin este foarte puternica în această perioadă. Când energia yin domină intr-o casă, începe să atragă spirite rătăcitoare care se dezvoltă în astfel de locuri. Casele construite pe locuri unde au existat candva cimitire, de asemenea, pot fi foarte atractive pentru  fantome.

Spiritele rele pot provoca daune celor cu energia scăzută. Pentru a contracara acest lucru ar trebui să purtati amulete de protectie, purtați culori luminoase și ascultati muzică. Acesta este motivul pentru care templele chinezești fac spectacole de operă pentru a distrage spiritele rătăcite și pentru a le face rugăciuni.

Există o serie de metode practicate de chinezi în această luna pe care le detaliez aici pentru a rămâne în siguranță în această perioadă.

Ce trebuie sa evitati in intervalul 4 August 2024 – 2 Septembrie 2024:

Conduceți cu atenție pentru a evita accidentele. Spiritele rătăcite care au murit in accidente se află în căutarea noilor victime pe care le pot schimba pentru reîncarnare.

Evitați să înotați in mare sau lac în această lună. Se crede că spiritele rele care s-au înecat anterior vor căuta suflete în schimbul unui bilet de trecere la renaștere.

Copiii, tinerii si femeile insarcinate sunt  sfătuiți să stea în casa după lasarea întunericului și să nu se plimbe singuri pe timp de noapte. Copiii sunt în mod special mai sensibili la spirite si ar trebui sa poarte amulete cu silaba de protecție precum HUM sau HRIH.

Evitați să vă căsătoriți în această lună. Nunțile sunt vulnerabile la atacurile unor spirite feminine geloase, care se pot răzbuna prin aruncarea blestemelor și a vrăjilor rele catre cuplu.

Evitați sa va mutati in casa noua sau sa deschideti afaceri noi. Nu este o lună potrivită pentru astfel de activități.

Evitati sa mergeti in campinguri, sansele de raniri si decese sunt mai mari.

Să nu ridicati nimic de jos, inclusiv bani gasiti pe strada si sa nu ii duceti acasa.

Sa nu plangeti in mijlocul noptii pentru ca deveniti mai vulnerabili la atacul lor.

Sa nu fluierati seara pentru ca veti avea ghinion mult timp.

Daca sunteti nascut intr-o luna de fantome, evitati sa va serbati ziua seara sau noaptea si sa suflati in tort, este mai bine sa sarbatoriti in timpul zilei.

Dacă auziți că cineva vă striga pe nume, sa nu vă întoarceți capul. Acest lucru se aplică numai după apusul soarelui si in afara casei.

Sa nu stati singuri sub un copac sau intr-o statie de autobuz dupa apusul soarelui.

Fruntea trebuie să fie curată și neacoperita. Dacă vă acoperiți fruntea, acest lucru vă slăbește forța de viață, sporind posibilitățile de a fi bântuit.

In luna Fantomelor Infometate in fiecare an, la stiri si in presa o sa auziti de mai multe tragedii si nenorociri decat in oricare perioada a anului.

Citeste si: Metode de protectie in Luna Fantomelor Infometate

Sursa articolului: Lillian Too

Share This