Feng Shui pentru toti

Metode de protectie in Luna Fantomelor Infometate

28 ianuarie 2024

Cea mai bună metodă de a rămâne protejati este să purtați amulete cu mantre speciale și să purificati casa cu tamaie. Amuletele trebuie sa vă atinga corpul, numai asa vă puteti asigura că corpul dvs. nu este rănit.

Ritualul cu tămâie  elimina obstacolele cauzate de spiritele locale ale pământului. De obicei se face de 2-3 ori pe săptămână, dar în luna Fantomelor Infometate să faceți asta în fiecare seară sau ori de câte ori puteți imediat după apusul soarelui. Aprindeți tămâie sau betisoare din lemn de santal și cântați această mantra specială in timp ce vă deplasați în sensul acelor de ceasornic prin fiecare incapere din casa și în afara casei, ținând în același timp candela aprinsa in mana:

NAMAH SARVA TATHAGATHA AVALOKITE OM SAMBHARA SAMBHARA HUNG

După ce ați terminat ritualul in casa dvs., oferiti miros de tamaie si  ființelor sfinte, îngerilor, protectorilor spirituali, spiritelor locale și spiritelor rătăcite din jurul vostru și cereți-le să se îngrijească de voi, în loc să vă facă rău. Lasăti tămâia să ardă până la final.

Atunci când miliarde de spirite rătăceșc pe pământ, probabilitatea accidentelor, a neplăcerilor și a jafurilor crește exponențial. Astfel, singurul mod de a împiedica acest lucru să vă provoace probleme este să vă bazați pe protecția spirituală pentru a evita vibrațiile negative care înconjoară pământul în această lună.

Protejați-vă intrările cu Chung Kwai sau cu Zeita cu Umbrelă Albă (cunoscuta si ca Ushnisha Sitatapatra). Acestea sunt cele mai bune împotriva spiritelor rele. Cel putin una dintre acestea trebuie sa stea cu fata catre usa de la intrare sau ferestra casei.

AMULETA NOPTII (vezi aici) – contine imaginea lui Chung Kwai, faimosul vanator de fantome, mai ales cele care aduc tradari si furturi. In această lună, așezați amuleta in geanta dvs. sau în interiorul mașinii pentru a vă proteja de acest tip de rău.

OGLINDA ZEITEI CU UMBRELA ALBA (vezi aici) – anihileaza spiritele rele si magia neagra. Are o mie de brațe care poartă fiecare o umbrelă albă, pentru a va proteja împotriva a 1000 de pericole. Puteți invita imaginea ei, care a fost frumos expusa pe o placă sau gravată pe o oglindă.

Citeste si: Luna Maimutei in anul 2024 sau Luna Fantomelor Infometate

Sursa articolului: Lillian Too

Share This