Feng Shui sufragerie

Reguli de baza pentru o Sufragerie Feng Shui

28 ianuarie 2020

Sufrageria este cel mai bun loc pentru a activa cariera, succesul, prosperitatea, faima, relatiile sociale si norocul de oameni influenti. Aceasta beneficiaza cel mai mult de energie Yang si de simboluri feng shui de bun augur. Toate relatiile cu oamenii din afara familiei sunt afectate de feng shui-ul sufrageriei.

Forma sufrageriei ar trebui sa fie patrata sau dreptunghiulara, in cazul in care nu este asa se poate corecta in functie de caz, cu oglinzi care extind peretii vizual si umplu colturile lipsa.

Pastrati sufrageria bine luminata si activati fiecare colt cu simboluri feng shui benefice in functie de amprenta casei. Daca nu va cunoasteti amprenta casei apelati la un specialist feng shui de incredere.

Sufrageria nu trebuie sa fie nici cea mai mare si nici cea mai mica camera din casa si sa fie pozitionata in centrul casei, unde este sediul familiei.

Este important ca sufrageria sa nu fie mai la inaltime fata de locul in care se ia masa zilnic cu familia (dining).

Daca va plac piesele de mobilier antice aveti grija sa le curatati de energia ramasa de la vechii proprietari cu: sare, tamaie sau betisoare din lemn de santal.

Nu amplasati canapeaua, fotoliile, masa sau scaunele sub grinzile de pe tavan, in cazul in care aveti asa ceva.  Se evita sa se stea sub grinda.

Daca aveti doua usi care dau in sufragerie, tineti una din ele inchisa.

Fereastra trebuie sa fie pe peretele din stanga sau dreapta usii, NU in linie dreapta cu usa sau pe peretele opus intrarii.

Oglinzile de pe pereti nu ar trebui sa reflecte usa principala de intrare in casa, sufrageria fiind singurul loc unde le putem expune in beneficiul nostru, atata timp cat nu reflecta usile si geamurile.

Citeste si: Efectul oglinzilor in dormitor

Blocati energia provenita de la colturile proeminente cu plante inalte.

Asezati o fotografie mare cu intreaga familie fericita ca sa activati simbolic importanta familiei.

Nu expuneti poze sau tablouri cu animale fioroase.

Citeste si: Feng Shui-ul dormitorului

Sursa articolului: Lillian Too

Share This