Feng Shui pentru toti

Despre istoria si beneficiile Feng Shui-ului

24 ianuarie 2020

Feng Shui a aparut acum 5000 de ani iar busola Luo Pan se foloseste de pe vremea Imparatului Galben in jurul anilor 2700 I.C. Au existat mai multe scoli de-alungul timpului dar cea mai completa este scoala Stelelor Zburatoare care foloseste teoria timp si spatiu. Se tine cont de schimbarile in timp care afecteaza calitatea energiei fiecarui an. Afectiunile lunare si anuale pot aduce pericole si obstacole. Simbolurile protective pentru casa si birou va asigura sa nu fiti victima energiei afectate, ceea ce chinezii numesc „vanturi bolnave” ale lunilor si anilor.

Formula Stelelor Zburatoare combinata cu Feng Shui-ul simbolistic aduce rezultate pozitive foarte rapid. Cand apar oportunitati trebuie sa actionati pentru a le pune in valoare.

Feng Shui recomanda combinatii de forme si culori. Adauga noi dimensiuni importante si personalizate care se ocupa cu orientarea usii, plasarea mobilei unde stati sau dormiti si deasemenea alocarea camerelor. O data intrati in principiile Feng Shui veti deveni constienti de importanta orientarilor si plasarea simbolurilor benefice. Toate acestea aduc valoare spatiului vostru. Feng Shui poate fi oricat de simplu doriti sau oricat de luxos. Poate fi adaptat oricarui stil de arhitectura si oricarui decor interior. Ideea este sa respecti amprenta casei si sa aranjezi mobila si obiectele decorative in concordanta. Scopul este sa creezi spatiile in care te simti confortabil si care pot atrage energie buna de la an la an. In timp, viata voastra devine din ce in ce mai buna. Veti avea succes, veti vedea o crestere in prosperitate si deasemenea imbunatatirea relatiilor cu familia, prietenii si colegii. Utilizand Feng Shui veti gandi despre spatiul vostru de viata in noi moduri si in timp veti face ajustari in decorul dvs. Rezultatul va imbunatati energia casei permitandu-va sa experimentati o viata din ce in ce mai fericita.

Feng Shui spiritual contine diferite tehnici pentru depasirea tuturor obstacolelor. Ele constau in folosirea de remedii. Remediile sunt sub forma de culori, simboluri, cristale, sunete si arome care deschid calea pentru cele patru elemente cosmice (apa, foc, pamant si aer) sa fuzioneze cu cele cinci elemente ale taramului omenesc (foc, pamant, metal, apa si lemn).

Este atunci cand cerul, pamantul si omenirea se combina armonios sa creeze fericire si abundenta.

Este o practica menita sa va faca mai fericiti, mai sanatosi si mai prosperi in aceasta viata.

Sursa articolului: Lillian Too

 

Share This