Feng Shui pentru toti

Pasi de urmat in cumpararea unei case feng shui

22 iulie 2019

Cumpararea unei case poate fi una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le luati. Nu numai că, casa trebuie să fie suficient de mare pentru familia dvs., bine amplasată cu cele mai potrivite tipuri de facilități, dar ar trebui să aducă și noroc întregii familii. Iată câteva indicii pentru a vă alege noua locuință, fie casa sau apartament la bloc.

Puteti cumpăra fie o casă nouă, fie o casă veche. Cea din urma va trebui renovata complet astfel încât sa fie conform perioadei 8 in care ne aflam pana la inceputul anului 2024, doar asa tu și familia ta puteti beneficia de energie noua si noroc.

În primul rând, casa trebuie să aibă o formă regulata adica planul casei sa aiba forma patrata sau dreptunghiulara. Casele cu formă neregulată au colțuri lipsa, ceea ce face ca familia sa nu beneficieze de anumite tipuri de noroc. De exemplu, in casele cu colțul Nordic lipsa, locatarii vor vedea că mereu vor avea probleme la serviciu, vor schimba joburi foarte des sau pot ramane someri.

In centrul casei sa fie amplasata sufrageria de preferinta, ori un dormitor sau hol. Evitati cu orice pret casele cu bucatarie sau baie in centrul casei, acestea duc la destramarea familiei.

Apoi, trebuie să faceți o plimbare în vecinatate și să vedeti daca exista in jur antene de comunicare, macarale, colturi de la alte cladiri indreptate catre casa voastra, biserica, spital, puscarie, cimitir și așa mai departe. Acestea sunt lucruri care pot aduce ghinion dezvoltării voastre. Bisericile, spitalele, puscariile, cimitirele, azilele de batrani sunt considerate locuri de durere care aduc energie yin. Nu ar trebui să existe nicio săgeată otrăvitoare sau stâlpi de lumină direct în fața sau lovind catre intrarea principală.

Ușa principală ar trebui să fie întotdeauna construită robust din metal sau lemn, fara sticla iar când o deschideți ar trebui să va intampine un coridor larg si luminos. Coridorul niciodată nu trebuie sa fie îngust si intunecat deoarece acest lucru va limita prosperitatea care intră în casă.

Usa principala nu trebuie sa fie in linie directa cu bucataria si ușa din spatele casei. O astfel de casă va aduce cheltuieli inutile și veti avea pierderi de prosperitate, se pierde sporul casei.

Evitați casele care au bucătăria situată în sud-vest si nord-vest. Asezarea pe sud-vest afecteaza matriarha iar cea pe nord-vest afectează patriarhul. În cazul în care ați cumpărat deja o astfel de casă, cel puțin asigurați-vă că aragazul nu se afla exact in partea nord-vestica a bucătăriei, acest lucru poarta denumirea de “foc la poarta imparatului”. De asemenea, in nord-vest nu trebuie sa fie amplasata nici baia. 

Dormitoarele ar trebui să fie mari și spațioase ca să permită poziționarea paturilor corespunzator.

Verificati ca tavanele sa nu aiba grinzi. Asigurați-vă că nu veți dormi sub o toaleta aflata la etajul superior, sub o grinda sau tavan inclinat.

Sursa articolului: Lillian Too

Share This